Potreba normovania práce v prosperujúcej ekonomike. - Kaletová, Viera
Skutočnosti, z ktorých vyplýva význam normovania výkonov a spotreby práce v poľnohospodárskych podnikoch. Súvislosť medzi normami spotreby práce a racionalizáciou práce. Chápanie normovania práce ako sústavného procesu v rámci kvalitatívne sa vyvíjajúcej ekonomiky.