Cesty ekonomické prosperity. 2. - Halačka, J.
Uplatňovanie jednotlivých častí stimulačnej zložky miezd v novom systéme hmotnej stimulácie vedúcich pracovníkov poľnohospodárskych podnikov. Zabezpečenie zainteresovanosti vedúcich pracovníkov na rozvoji podniku. Kritéria pre vyplatenie ročných a priebežných prémií.