<Die> Lohnlücke in der Bundesrepublik Deutschland. <Eine> empirische Schätzung unter Verwendung einer CES-Produktionsfunktion. - Vollmer, U.
Vzťah reálnej mzdy a hodnotenie mzdovej "medzery" (ktorá je daná porovnaním reálnej mzdy s mzdou vyplácanou pri hraničnej produktivite práce v podmienkach plnej zamestnanosti). Využitie Cobb-Douglasovej technológie na báze údajov zo spracovateľského priemyslu v starších výpočtoch. Hodnotenie výrobnou funkciou CES s využitím údajov z celého hospodárstva. Problém reálnych miezd a mzdovej medzery v r. 1960-1985 v SRN.