Dochody v kooperativach. - Glušeckij, A.
Úroveň príjmov pracovníkov družstiev v ZSSR a tendencia k rýchlejšiemu rastu miezd v porovnaní s rastom výroby. Diferenciácia príjmov vo vnútri družstevného sektoru. Rozdeľovacie procesy a príčiny vysokých príjmov u niektorých kategórií pracovníkov. Otázka spravodlivosti v odmeňovaní. Možnosti zblíženia štátneho a družstevného sektora v daňovom systéme.