Práce ve svátek a její odměňování. - Kahle, B.
Nové vymedzenie štátnych a ostatných sviatkov podľa zákona Federálneho zhromaždenia ČSFR č. 167/1990 Zb. Nariadenie práce cez sviatky a mzda, ktorá prináleží pracovníkovi za každú odpracovanú hodinu. Náhradné voľno za prácu vo sviatok.