Reallohn und Beschäftigung. Kritische Anmerkungen zum empirischen Test der Grenzproduktivitätstheorie der Arbeit von Hallwirth. - Janssen, J.
Kritika Hallwirthovho článku (Jahrbücher... 1985, s.153-172) z pozícií neoklasického modelu trhu práce. Vzťah reálnych miezd, zamestnanosti, rovnovážnej mzdy, maximalizácie zisku a technického pokroku. Nevhodnosť Hallwirthom použitého postupu s regresnými rovnicami ako dôkazu platnosti teórie hraničnej produktivity.