Reforma mzdové soustavy. - Koš, M.
Kritériá tarifnej diferenciácie v koncepcii novej tarifnej sústavy. Zásady platné pre vypracovanie stupnice mzdových taríf a kvalifikačných katalógov. Voľba taríf v rámci rozpätia. Mzdové tarifné stupnice a príplatky zohľadňujúce obtiažnosť.