Usmerňovanie prostriedkov na odmeňovanie v ďalšom období. - Wosková, V.
Najčastejšie užívané formy usmerňovania mzdových prostriedkov. Mzdové problémy pri zavádzaní tzv. útlmových programov. Dodatkové odvody uplatňované pri usmerňovaní miezd v štátnych a družstevných podnikoch. Možnosti regulácie miezd u súkromných podnikov.