Čo so mzdovými formami? - Mračko, M.
Nízke stimulačné pôsobenie doterajších centrálne usmerňovaných mzdových foriem. Prínos novej úpravy o posilnení právomoci podnikov za uplatňovanie mzdových foriem. Nelogičnosť zaradenia osobného ohodnotenia medzi zaručené zložky mzdy. Nedostatočná nadväznosť podielov na dosiahnutné výsledky.