Trendy a perspektivy pracovní doby. - Urban, J.
Trend poklesu ročnej dĺžky pracovnej doby získava vo väčšine vyspelých krajín v posledných desaťročiach rýchlo na dynamike. Analýza faktorov, ktoré ovplyvňujú vývoj ročnej dĺžky pracovnej doby. Projekcie ďalšieho vývoja skracovania pracovnej doby.