Az új információs technológiák és a szakmai képzés. - Kaucsek, G.
Analýza pozitívnych a negatívnych stránok uplatňovania nových informačných technológií v Maďarskej republike. Rozpor medzi prestížou odborníkov v oblasti nových technológií a ich odmeňovaním. Skúsenosti so školením pracovníkov vo vyspelých krajinách a v MR.