Employment policy and labour market in transition: from labour shortage to unemployment. - Sziraczki, G.
Analýza vývoja trhu práce a súvisiacich opatrení v Maďarsku. Stratégia vlády v troch etapách vývoja od roku 1970 a v rokoch osemdesiatych. Snahy o aktivizáciu politiky zamestnanosti na riešenie dopadu reštrukturalizácie priemyslu na pracovné sily.