Signalling in a dynamic labour market. - Noldeke, G.
Vzťah medzi výberom vzdelania robotníkom a výškou jeho mzdy. Základné zložky rovnováhy. Význam konkurencie firiem pri možnostiach vzdelania. Vplyv vzdelanosti na produktivitu. Platby za vzdelanie. Obmedziteľnosť výberu vzdelania.