Vyplatili již 20 miliónů. Rozhovor s ředitelem Úřadu práce hlavního města Prahy, ing. Vítem Šubertem. - Šubert, V.
Odpovede na otázky aké sú zvláštnosti pražského Úradu práce. Počet a štruktúra nezamestnaných. Nezamestnaní absolventi vysokých škôl. Štruktúra zamestnancov a úlohy riaditeľa pražského Úradu práce. Rekvalifikačné kurzy a aké miesta je možné nezamestnaným ponúknuť.