Byty, tíživé dědictví ... a jak dál. K rozhovoru Mít střechu nad hlavou, HN č. 52/1990. - Škaloud, Jan
Ďalšie názory na problematiku obsiahnutú v rozhovore o zásadách a riziku bytovej politiky. Výhody a nevýhody reprivatizácie pre majiteľov domov, určovanie výšky nájomného, nákladov na bývanie, odpisov, nákladov na opravy domu, privatizácie bytov v súkromnom vlastníctve a nájomných vzťahov a nájomných zmlúv.