Novyje podchody k rešeniju žiliščnoj problemy. - Chodžajev, D.
Vývoj počtu obyvateľstva a počtu rodín a samostatne žijúcich. Bytové podmienky obyvateľstva ZSSR. Predpoklady vývoja bytovej výstavby pri prechode na regulovanú trhovú ekonomiku. Nová bytová politika. Rozhodujúci význam individuálnej bytovej výstavby. Útlm priemyslovej bytovej výstavby v perspektíve. Problém technologického vybavenia a stavebných materiálov.