Žiliščnoje stroitel'stvo: sostojanije, tendencii, problemy. - Orlov, V.
Objem prostriedkov na bytovú výstavbu v ZSSR a vplyv postupných zmien vo vlastníctve bytov a financovania ich výstavby. Pokles objemu bytovej výstavby v r. 1989. Neplnenie plánu výstavby sociálno-kultúrnych zariadení. Zaostávanie materiálno-technickej bázy výstavby bytov. Nevyužívanie kapacít stavebného priemyslu.