Váhání, opatrnost, nepřipravenost? Transformační proces a výrobní podniky. - Havlín, V.
Poznatky získané na seminári ÚÚNHV s predstaviteľmi podnikov ťažkého a všeobecného strojárstva, hutného a elektrotechnického priemyslu, odrážajúce súčasný stav reformy a názorové hladiny v podnikoch prevládajúce. Prehľad súčasného stavu medzinárodnej spolupráce. Stanoviská podnikov k vnútornej zameniteľnosti a k cenovej liberalizácii, k pripravenosti na prechod na trhový mechanizmus a k riadiacej funkcii centra.