čto sdelano, čtoby gospredprijatije rabotalo chorošo? - Tovmasjan, G.G
Prejavy neujasnenosti a častých zmien v koncepcii ekonomickej reformy v centre a v podnikoch. Problémy nestability hospodárskych vzťahov medzi podnikmi. Potreba plánovo-normatívneho prístupu k formovaniu príjmov, zachovania plánového mechanizmu a hospodárskej disciplíny.