Jak podnikat a jak se otvírat světu. - Tomek, Gustav
Diferencované funkcie individuálneho podnikania. Vplyv privatizácie na úroveň zamestnanosti počas prechodu na trhové hospodárstvo. Význam poznania ekonomiky západného sveta a jej využitie v našich podmienkach. Základné podmienky prežitia a úspešnosti podniku. Dynamika integrovanej expanzie. Komplexná integrácia.