K voprosu ob opredelenii arendnoj platy. - Ignat'jev, Ju
Metodické základy určenia platieb za prenájom. Metóda založená na analýze stavu základných fondov. Zavedenie vnútorného chozrasčotu a árendy u jednotlivých častí podniku. Vnútropodnikové ceny a šekový systém vzájomných platieb. Výpočet príspevku jednotlivých súčastí podniku. Možnosti zjednodušenia výpočtov a odstránenia šekového systému.