Kdo do správní rady? - Neumaierová, Inka
Niektoré výrazné rozdiely v názoroch na to, ako by malo vyzerať zloženie správnej rady a akú funkciu by mala plniť. Zahraničné názory na zloženie a veľkosť správnej rady a na odmeňovanie jej členov. Čs. chápanie predstavenstva vychádzajúce zo zákona o účastinnej spoločnosti (104/1990 Zb.). Odporúčania pre prax.