Privatizaci chci skončit do tří let. Rozhovor s ministrem pro správu národního majetku a jeho privatizaci ČR ing. Tomášem Ježkem, CSc. - Ježek, Tomáš
Objasnenie rozdielu medzi veľkou a malou privatizáciou, podstaty kupónovej metódy a organizačnej štruktúry a rozdelenia právomoci medzi ľudí, ktorí budú privatizáciu uskutočňovať. Problémy privatizácie. Spôsob oddlžovania podnikov pri štátnych zákazkách (napr. nedobytné pohľadávky v Líbyi).