Přeměna státních podniků na lidové (kolektivní). - Tarasov, V.
Návrh postupu odnárodnenia (odštátnenia) časti štátnych podnikov a organizácií cestou ich premeny na tzv. ľudové podniky. Uvedenie metodológie vytvárania a fungovania ľudových podnikov. Ľudový podnik ako predpoklad premeny pracovníka na skutočného hospodára.