Vzorový zakladatelský plán akciové společnosti. - Smrčka, J.
Zdôvodnenie významu zakladateľského plánu účastinnej spoločnosti. Potreba jeho aplikácie s ohľadom na špecifické podmienky konkrétneho postupu navrhnutého zakladateľom. Prezentácia vzoru zakladateľského plánu účastinnej spoločnosti.