Postavenie a úloha stanov družstva. - Bandlerová, A.
Významná úloha stanov družstiev podľa nového Zákona o poľnohospodárskom družstevníctve z 10. mája 1990. Náležitosti, ktoré musia stanovy obsahovať. Zakotvenie podmienok vzniku členstva a výpočtu majetkového podielu členov. Zohľadnenie vlastných podmienok družstiev pri vypracovaní stanov.