Řešení vnitropodnikové organizace a řízení. - Vepřík, J.
Zmeny vo veľkosti, štruktúre výroby a podnikateľskej oblasti poľnohospodárskych družstiev podmieňujúce nové a pružne sa meniace organizačné štruktúry. Riešenie počtu THP v novej štruktúre riadenia. Výhodnosť využívania odborných služieb pre podnik.