Capital market effects of the ageing population. <The> Dutch pension system in the long run. - Huijser, A.P
Vplyvy starnutia populácie, prejavujúce sa narastaním objemu dôchodkových fondov na trhu kapitálu. Budúci vývoj pôsobenia dôchodkových fondov v Holandsku v období 1990-2025. Popis použitého modelu.