O putjach finansovogo obespečenija social'nych raschodov. - Moljakov, D.S
Princíp priority sociálnych výdavkov v ZSSR. Príprava indexovania pevných osobných príjmov obyvateľstva. Doplnkové sociálne výdavky a ich zabezpečenie zo štátneho rozpočtu. Zdroje financovania sociálnych programov. Rezervy zlepšenia štruktúry a objemu príjmov štátneho rozpočtu. Opatrenia v cenotvorbe. Predpokladané tendencie zvyšovania spotrebného fondu v roku 1991.