Problemy perestrojki bjudžetnogo planirovanija. - Barčuk, V.V
Hlavné problémy prestavby rozpočtového plánovania v ZSSR. Príčíny zvyšovania rozpočtového deficitu. Dôraz na vyzdravenie financií a peňažného obehu. Rozšírenie využívania ekonomických regulátorov peňažného obehu. Nové prístupy k rozpočtovému plánovaniu. Územná samospráva v oblasti finančnej politiky. Finančná báza oblastí a nová daňová sústava.