Soveršenstvovanije metodologii svodnogo finansovogo planirovanija. - Šapoval'janc, A.G
Metodika zostavovania úhrnnej finančnej bilancie a rozpočtu v podmienkach existujúceho hospodárskeho mechanizmu ZSSR. Nové metódy finančného plánovania v podmienkach regulovanej trhovej ekonomiky a rozvoja priamych hospodárskych stykov. Hlavné úlohy úhrnného finančného plánovania v nových podmienkach.