Strategija i taktika finansovogo ozdorovlenija. - Rajevskij, V.
Opatrenia na zníženie rozpočtového deficitu. Formovanie jednotného daňového systému. Zmena prístupu k rozpočtovému financovaniu. Organizácia finančného trhu a rozvoj progresívnych foriem jeho regulovania. Príprava opatrení pre aktívne využívanie financií v systéme regulovanej trhovej ekonomiky.