Trends in Soviet military expenditure. - Steinberg, D.
Vývoj vojenských výdavkov ZSSR podľa amerických odhadov. Sovietske vyhlásenia o skladbe a výške týchto nákladov. Vyhliadky na ďalší vývoj nákladov v tejto oblasti a proces demilitarizácie ekonomiky.