Važnyj istočnik sokraščenija bjudžetnych raschodov. - Kim, A.M
Nevyhnutnosť zníženia nevýrobných výdavkov štátneho rozpočtu ZSSR. Cesty riešenia problému finančno-úverovej stabilizácie. Úloha poľnohospodárstva a spracovateľských odvetví v tejto oblasti v podmienkach trhovej ekonomiky. Nové formy organizácie výroby v systéme agropriemyselnej integrácie. Nová cenotvorba. Nová technológia a znižovanie strát poľnohospodárskych produktov. Riešenie problému rozpočtových dotácií poľnohospodárstva.