Vracíme se k osvědčené koncepci. Nad návrhem zákona o uzemních finančních orgánech. - Bárta, F.
Rozhovor s riaditeľom odboru riadenia územných finančných orgánov MF ČR o návrhu zákona o územných finančných orgánoch. Navrhnutá organizácia: finančný úrad - finančné riaditeľstvo - ministerstvo financií ČR. Predpokladaný počet zamestnávaných odborníkov a spôsob ich prijímania. Konkretizácia práce finančných úradov. Postup pri realizácii daňového priznania. Sankcie pri neplnení daňovej povinnosti.