Taxation and public debt in a growing economy: the Japanese experience. - Ishi, H.
Vplyvy daní a štátneho dlhu pôsobiace na Japonskú vládu pri spravovaní rozpočtu v jednotlivých obdobiach v podmienkach rozvíjajúcej sa ekonomiky. Charakteristické črty japonskej daňovej politiky v porovnaní s inými krajinami.