Zdanění příjmů občanů ze zemědělské výroby. - Koráb, M.
Úprava zdanenia príjmov občanov z poľnohospodárskej výroby podľa nového zákona o daní z príjmov obyvateľstva z 18. októbra 1990. Oslobodenie príjmov členov poľnohospodárskych družstiev od daní. Okruh príjmov z poľnohospodárskej výroby a odpočítateľné výdavky.