Finansovyje aspekty social'noj sfery. - Šermenev, M.K
Rozpočtové financovanie ako hlavný zdroj finančného zabezpečenia nevýrobnej sféry v ZSSR. Potreba zavedenia chozrasčotných vzťahov v tejto oblasti. Predpoklady úspešného fungovania mechanizmu územného chozrasčotu. Možnosti zaradenia odvetví sociálnej sféry do trhových vzťahov.