Oběhové procesy a tržní ekonomika. - Kmochová, E.
Obecné rysy a znaky trhu. Kontrakt, tržné vzťahy a priame vzťahy medzi výrobcom a odberateľom. Úloha obehových procesov pri adaptácii jednotlivých odvetví na trhový mechanizmus. Predpokladané zmeny vo vzťahu podniku k objemu obežných prostriedkov. Nový pohľad na likvidáciu vysokého objemu zásob.