Vnutrichozjajstvennyj rasčet na predprijatijach metalurgii. - Kuskov, Ju
Skúsenosti s formovaním mzdových prostriedkov podľa výsledkov jednotlivých cechov. Zvýšená zodpovednosť vnútropodnikových jednotiek za tvorbu fondov. Výpočet vnútropodnikovej zúčtovacej ceny. Výpočet rytmickosti dodávok. Nedostatky v organizácii vnútropodnikového chozrasčotu v oblasti miezd a výsledkov práce, fondov sociálneho rozvoja a i.