<La> banca mexicana en perspectiva internacional: indicadores comparativos. - Loyola Campos, A.
Faktory procesu finančnej inovácie bankového systému Mexika v 80. rokoch. Štruktúra mexického bankového systému - porovnanie s vybranými VKŠ. Produktivita a výkonnosť, pobočky a počet zamestnancov. Operatívne výdaje ako percento celkových aktív. Štruktúra príjmov. Rentabilita. Kapitalizácia. Produktivita a výkonnosť. Pramene, rôznorodosť a organizácia informácií o bankových systémoch.