Ob organizacii analiza v učreždenijach banka. - Prokof'jeva, L.Ja
Osobitosti vytvorenia informačnej bázy pre analýzu v úverových zariadeniach. Metodické zabezpečenie analýzy. Automatizácia analytických prác. Význam predbežnej analýzy pri tvorbe plánu príjmov a výdavkov banky. Ciele porovnávacej analýzy. Analýza v experimentálnych podmienkach úplného chozrasčotu a samofinancovania banky.