Ozvěna ze Stockholmu. Poštovní banka na ztezce do Evropy. - Klevborn, B.
Rozhovor s riaditeľom Swedenpost Consulting o spolupráci s Poštovou bankou: čo švédska spoločnosť ponúka, či má záujem o účastiny, aké sú vlastnícke pomery Swedenpost Consulting, ako sa bude premietať vyšší trend inflácie v ČSFR do nákladov švédskych služieb.