Infljacija, vozmožnosti regulirovanija. - Lušin, S.
Rast miezd v podnikoch so začiatkom ekonomickej reformy. Reforma tvorby cien a inflácia. Regulovanie príjmov obyvateľstva a jeho úloha pri riadení inflácie. Otázka riešenia inflácie peňažnou reformou. Konfiškačné metódy regulovania objemu peňažnej masy. Možnosti antiinflačného pôsobenia daní.