K probleme stabilizacii rublja. (Materialy obsuždenija v Kreditno-finansovom NII bankov SSSR koncepcii paralel'nych deneg).
Materiály z diskusie konanej vo februári 1990 v Úverovo-finančnom vedeckovýskumnom inštitúte bánk ZSSR za účasti finančných odborníkov. Problémy protiinflačných opatrení pri prechode na trhovú ekonomiku. Zameniteľné peniaze. Dve koncepcie paralelných peňazí a ich nedostatky. Komerčné úverovanie. Tvrdý rubeľ ako zastúpenie zahraničnej meny.