ESOP: Dobra stvar sa svake strane. - Gligorov, Vladimir
Vlastníctvo účastín ako forma spoluvlastníctva podniku zamestnancami (ESOP). Predseda Ústredia pre ESOP vo V. Británii na návšteve Juhoslávie. Dokazuje, že táto forma spoluvlastníctva prináša úžitok každému. V USA podporujú rozširovanie ESOP vydaním niekoľkých zvýhodňujúcich zákonov. Údaje o výhodách tejto formy podnikania.