Formirovanije rynka cennych bumag v Vengrii. - Demina, L.V
Predpoklady vzniku trhu cenných papierov a jeho ciele. Subjekty, oprávnené vydávať obligácie. Druhy vydávaných obligácií. Úrokové sadzby. Vývoj trhu obligácií v Maďarsku od r. 1983. Problémy maďarského trhu obligácií. Štruktúra maďarského trhu cenných papierov. Príčiny pomalého rozvoja druhotného obratu obligácií.