Kapitalmarkt - integrierter Bestandteil der Marktwirtschaft. - Brossmann, K.-U
Potreba vytvorenia kapitálového trhu v NDR z dôvodov transformácie administratívneho plánovacieho systému na trhové hospodárstvo. Špecifické požiadavky na trh investičných celkov. Potreba sociálnej a ekologickej únosnosti trhového hospodárstva. Príprava odborníkov pre podmienky trhu.