Podnikové obligace v praxi. - Libnar, D.
Charakteristika podnikovej obligácie, ciele jej využívania. Prístupy k vydávaniu podnikových obligácií. Povolenie emisie dlhopisov. Formálne náležitosti podnikových obligácií. Obligácie na majiteľa, na meno a neprevoditeľné. Splácanie (umorovanie) obligácie. Výmenné obligácie. Výnosy obligácií. Určenie výnosu obligácie a jeho zdanenie.