Rynok cennych bumag. - Alechin, Boris Ivanovič
Podstata, štruktúra, úlohy a účastníci trhu cenných papierov. Problém rizika. Základné druhy cenných papierov (akcie, obligácie, špeciálne cenné papiere). Cyklus života cenných papierov (vydanie cenných papierov, ich prvotné umiestnenie a sekundárny obrat). Schéma burzovej operácie a činnosť burzového makléra. Koncepcia práce burzy.